ENERMAX в официално прес-съобщение представи на света второто поколение вентилатори от

...
ENERMAX в официално прес-съобщение представи на света второто поколение вентилатори от
Коментари Харесай

ENERMAX представи ултратихи вентилатори от серията T.B.SILENCE ADV

ENERMAX  в публично прес-съобщение показа на света второто потомство вентилатори от серията  T.B.SILENCE ADV . Тя ще зарадва потребителите с редица нови функционалности.
Сред тях е усъвършенствания старт на ниска скорост, усъвършенствания дизайн на витлата Enerflo, както и нови поглъщащи вибрациите уплътнения. От предходната серия, устройствата са наследили лагерите Twister Bearing, преносимия дизайн на перката за разчистване от прахта, както и рамката на модулната структура с алуминиев пръстен.



Представителите на серията  ENERMAX T.B.SILENCE ADV  се оферират във форматите 120 (UCTBA12P) и 140 мм (UCTBA14P). Те са оборудвани с PWM-модулатор и работят с помощта на него надлежно при скорости от 300 – 1500 об/мин и 300 – 1200 об/мин. Звуковото налягане тук варира от 7 до 15.8 dВ. Що се отнася до въздушния поток, то 120-мм вентилатор обезпечава оптимален индикатор от 63,89 CFM, до момента в който 140-мм – 66,57 CFM.



Новите вентилатори от серията ENERMAX T.B.SILENCE ADV имат приблизително време за безотказна работа към 160 хиляди часа. По рафтовете На магазините ще се появят през май тази година. Цената на показаните вентилатори към момента не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР